Detail

Autisme

Het voortdurend reageren op de omgeving en gevolg geven aan impulsen veroorzaakt het kenmerkende drukke gedrag van personen met ADHD.
Ontwikkelingsstoornissen zijn zichtbaar aan afwijkingen van het meridiaannetwerk. De indruk bestaat dat vooral de acht meridianen die op het hoofd beginnen of eindigen van belang zijn. Geboortetrauma's, milieutoxinen, immunisaties, zware metalen worden in verband gebracht met autisme doordat hierdoor verminderde prikkelverwerking kan ontstaan. Individueel.Balanceren van meridianen. Gezonde voeding zonder kleurstoffen, stabilisatoren, emulgatoren. Beperken van speeltijd met gadgets. Beperken van optische prikkels. Testen van belasting door elektrosmog. Uittesten voor welke voeding overgevoeligheid bestaat.

Casuistiek

Autisme spectrum stoornis niet praten geen oogcontact, geen actief contact veel stereotype bewegingspatronen (loopt veel in de cirkel)
meerdere behandelingen met ontwikkelingsprotocol / Raymedys Vert.C1, C2, C3, epistimutron, thalastimutron, immunotron. - houdt oogcontact, - begint met de broer te spelen, knuffelt met de moeder, ontwikkelt communicatieve patronen - Nu versnelde ontwikkeling mondelinge fase

Graphs