Detail

Allergie

Allergie is een reactie van het immuunsysteem op lichaamsvreemde, dikwijls onschadelijke stoffen. Stuifmeel, huidschilfers, stof, voedselbestanddelen. Het immuunsysteem probeert deze stoffen ( allergenen) onschadelijk te maken, maar gelijktijdig treedt een heftige reactie op zoals tranen, jeuk, benauwdheid, diarree of de gevaarlijke anafylactische shock). In het spraakgebruik van alledag wordt over een allergie gesproken, waar men met een overgevoeligheidsreactie te maken heeft.
Allergie is een complex verschijnsel. Het vergroten van de regulatie-capaciteit is belangrijk zodat het lichaam minder snel alarm slaat. In veel allergische reacties spelen zowel infecties een rol ( die het immuunsysteem belasten), als ook onverwerkte emoties. De daardoor veroorzaakte stress vermindert het regulatie vermogen waardoor de grenzen eerder zijn bereikt en een heftige reactie op kan treden. Uitgetest kan worden welke stoffen, bijv. voeding de reactie opwekken. Er is een desensitatie protocol als onderdeel van de behandeling. Behandeling: individueel. Vast bestanddeel van de allergie behandeling is het zappen. U behandelt zich aanvullend thuis. Daarmee worden de omstandigheden ongunstig gemaakt voor de voortplanting van ziektekiemen. Daarna wordt uitgetest voor welke stoffen overgevoeligheid aanwezig is en met welke emoties dit samenhangt. De Raymedy therapeut kan bijvoorbeeld een voedingsmiddelen-scan doen. Een en ander kan worden aangevuld met ontgiften en ontzuren. Individueel.Vast bestanddeel van de allergie behandeling is het zappen. U behandelt zich aanvullend thuis. Daarmee worden de omstandigheden ongunstig gemaakt voor de voortplanting van ziektekiemen. Daarna wordt uitgetest voor welke stoffen overgevoeligheid aanwezig is en met welke emoties dit samenhangt. Een en ander kan worden aangevuld met ontgifting en ontzuren.

Casuistiek

13-8-2017: verdraagt haar voeding dikwijls niet. Er is geen patroon te ontdekken. Wat ze niet verdraagt varieert sterk
13-8-2017: thanks to zapping there was already improvement. Then thanks to the substance testing we found that she is lacking in Vit B6, Mn, Zn. Porbably she has Kryptopyrrolurie. Jammer genoeg zijn de zapscanns niet mee gestuurd. De EDA-metingen zijn bij het tweede consult verre van ideaal, maar de longmeridiaan is verbeterd, dus wordt aangenomen dat de behandeling effectief was tegen een infectie.

Graphs